DOMOTICA

Van slimme verlichting tot zorgalarm voor ouderen

Domotica draagt op allerlei vlakken bij aan een optimaal woon- en werkcomfort. In elke ruimte afzonderlijk de gewenste temperatuur regelen? Rolluiken, jaloezieën of luifels geautomatiseerd laten openen en sluiten? Op elk moment van de dag en voor iedere gelegenheid de gewenste lichtscène creëren? Met één druk op de knop alle deuren en sloten vergrendelen? Of wat dacht u van overal in huis muziek en televisie met geluid van topkwaliteit? Wist u dat domotica ook steeds vaker wordt toegepast ten behoeve van de veiligheid en zelfredzaamheid van ouderen?


“De mogelijkheden op het gebied van domotica zijn eindeloos. Dyno heeft jarenlang ervaring in het realiseren van uiteenlopende domotica projecten bij zowel particulieren als bedrijven. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten en ons advies is altijd onafhankelijk.”


Contact

We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en te bekijken naar welke slimme oplossingen uw voorkeur uitgaat. Wilt u meer weten of graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op.