ELEKTRA

Allround elektromonteur voor particulieren en bedrijven

Dyno is gespecialiseerd in elektrotechnische installaties en oplossingen. Zowel particulieren als bedrijven en VvE’s weten ons te vinden voor uiteenlopende werkzaamheden. Van het aansluiten van wandcontactdozen in huis tot het implementeren van lichtinstallaties. En van het aanleggen van data netwerken tot het installeren van krachtige bedrijfsmachines met een hoog vermogen. Van advies tot montage en installatie is Dyno uw partner. Ook kunnen we ervoor zorgen dat alle installaties voldoen aan de wensen en eisen van uw verzekeraar.

 

“Heeft u bouw- of verbouwplannen, dan is het slim om Dyno hier al in een vroeg stadium bij te betrekken. We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Onze professionele adviseur denkt met u mee, adviseert en komt vervolgens met een passend elektraplan. Aan de hand van dit plan treffen wij alvast maatregelen en leggen we voorzieningen aan voordat de (ver)bouwwerkzaamheden beginnen. Ook eventuele sloopwerkzaamheden kunnen we op ons nemen. Kortom, als het gaat om elektra kunnen we u totaal ontzorgen zodat u nergens omkijken naar heeft.”

 

Neem contact op

Ondervindt u een storing aan uw elektro installatie? Dan staat Dyno voor u klaar om het probleem vakkundig en zo snel mogelijk te verhelpen. Wilt u meer weten of graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op.