KEURINGEN

Ook de keuring van uw installaties neemt Dyno u uit handen

Bent u werkgever of eigenaar van een pand? Dan bent u verantwoordelijk voor een veilige werkplek of woonomgeving. Elektrotechnische installaties spelen hierin een grote rol. Het is belangrijk dat deze aan de eisen voldoen en naar behoren functioneren. Verzekeringsmaatschappijen vragen daarom steeds vaker om een gekeurde installatie voordat u een verzekering kunt afsluiten of verlengen.

 

“Een belangrijke reden waarom opdrachtgevers voor Dyno kiezen, is onze service. Naast het installeren van uw elektrotechnische installaties, verzorgen wij als onafhankelijk specialist namelijk ook de benodigde keuringen. Denk aan NEN3140 als periodieke keuring voor de elektrische installaties die in gebruik zijn. En NEN1010 als eenmalige keuring voor nieuw aangelegde elektrotechnische installaties.”

 

Neem contact op

Dyno verzorgt graag de inspectie en keuring van uw elektrotechnische installaties en biedt u de zekerheid dat keuringen met een hoog kwaliteitsniveau worden uitgevoerd. Wilt u meer weten of graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op.